Taxi diensten

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor diverse soorten taxi diensten, bent u bij taxibedrijf Breidel aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar en flexibel bedrijf met jarenlange ervaring in de taxibranche. U kunt ons inschakelen voor particuliere en zakelijke dienstverlening. Onze dienstverlening bestaat uit taxi diensten, luchthaven vervoer, groepsvervoer op maat en lange afstand vervoer.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een ‘dagelijks’ taxiritje voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, na een avondje stappen of om een plekje in de stad te bezoeken. De tarieven voor deze taxiritten zijn vooraf al vastgesteld, waardoor u niet voor onverwachte kosten en verrassingen komt te staan. Bij al onze taxiritten bent u verzekerd van veiligheid, service en comfort. Flexibiliteit is waar wij bekend om staan: wij staan 24/7 voor u klaar met onze taxi diensten.

Hoewel wij een aantal auto’s en chauffeurs beschikbaar hebben, kan het zo zijn dat wij geen taxi’s beschikbaar hebben op een bepaald tijdstip of in het geval van een evenement in de buurt. Wij adviseren u dan ook om voor de zekerheid van tevoren te reserveren. Wij brengen u graag van A naar B wanneer u dat wilt, waar u dat wilt en hoe u dat wilt!

Interesse in onze taxi diensten? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.