Dienstverlening

Dienstverlening, compleet verzorgd, van A tot Z, van vertrek tot aankomst: bij Taxibedrijf Breidel bent u aan het juiste adres voor goede dienstverlening op het gebied van taxiritten, luchthaven vervoer, groepsvervoer op maat en lange afstand vervoer. Veiligheid, service en comfort staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig bij uw bestemming aankomt en hebben veel aandacht voor de klant en zullen er alles aan doen om de rit zo plezierig mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Taxi diensten

Een ‘dagelijks’ taxiritje voor woon-werkverkeer, thuiskomen na een avondje stappen of om een plekje in de stad te bezoeken: voor alle verschillende taxiritten staan wij 24/7 klaar. Flexibiliteit is waar wij bekend om staan!

Luchthavenvervoer

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen op het gebied van vervoer van en richting de luchthaven. Bij Taxibedrijf Breidel bent u aan het juiste adres voor luchthaven vervoer naar verschillende luchthavens, waaronder Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport, Schiphol en diverse buitenlandse luchthavens.

Groepsvervoer op maat

Als u een kinderfeestje, werkuitje of een bruiloft geeft, is het vervoer van de gasten natuurlijk erg belangrijk. Wij hebben verschillende soorten taxi’s en busjes met een verschillend aantal zitplaatsen per voertuig. Ook voor personen in een rolstoel kunnen wij groepsvervoer op maat aanbieden.

Lange afstand vervoer

Binnen Nederland vervoeren wij u, uw reisgenoten en eventuele bagage naar iedere bestemming. Wij verzorgen ook reizen naar andere (relatief dichtbij zijnde) bestemmingen in Europa en bijvoorbeeld reizen naar andere Europese luchthavens zoals Frankfurt Airport en Brussels Airport.

Interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.