Groepsvervoer op maat

Gaat u met een wat grotere groep ergens heen? Ook voor groepsvervoer op maat bent u bij Taxibedrijf Breidel aan het juiste adres. Als u een kinderfeestje, werkuitje of een bruiloft geeft, is het vervoer van de gasten natuurlijk erg belangrijk. Veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en service zijn hierbij essentieel. Wij staan garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en helpen u graag met het zorgen voor groepsvervoer op maat!

Wij hebben verschillende soorten taxi’s en busjes met een verschillend aantal zitplaatsen per voertuig. Het is dan ook van belang dat u van tevoren goed aangeeft hoeveel personen wij zullen moeten vervoeren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u zeker geen ruimte te kort komt!

Groepsvervoer op maat is de beste keuze die u kunt maken als u met meer personen reist. U heeft iedereen bij elkaar, wat niet alleen gezellig is, maar ook nog eens heel gemakkelijk! Onderweg raakt u niemand kwijt en is alles netjes en overzichtelijk. Kortom: geen zorgen meer!

Ook voor personen in een rolstoel kunnen wij groepsvervoer op maat aanbieden. In speciale busjes met een chauffeur die weet hoe hij of zij met deze manier van vervoeren om moet gaan en gekwalificeerd is om mensen met passende zorg thuis op te halen en weer af te zetten.

Interesse in ons vervoer op maat? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.