Lange afstand vervoer

Gaat u ergens heen wat aan de andere kant van Nederland ligt of bent u zelfs van plan om naar het buitenland te gaan? Ook voor lange afstandsvervoer staan onze vriendelijke en ervaren chauffeurs voor u klaar! Wij halen u op voor uw deur en zetten u op de gewenste locatie af.

Binnen Nederland vervoeren wij u, uw reisgenoten en eventuele bagage naar iedere bestemming. Het kan goedkoper zijn om in plaats van een taxi voor de heenreis en een taxi voor de terugreis een retourtaxi te boeken. Bij een retourtaxi wacht de chauffeur (bij een dagbesteding en voor maximaal aantal uur) op uw bestemming zelf voor een bepaald wachttarief per uur. Informeer hiernaar en neem contact met ons op.

Over naartoe naar Taxi Breidel!

Wij verzorgen ook reizen naar andere (relatief dichtbij zijnde) bestemmingen in Europa en bijvoorbeeld reizen naar andere Europese luchthavens zoals Frankfurt Airport en Brussels Airport. Veilig, comfortabel en zorgeloos brengen wij u, uw reisgenoten en bagage naar uw buitenlandse bestemming.

Voor lange afstand vervoer hanteren wij andere tarieven. Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan, vraag dan vrijblijvend een offerte aan om de exacte kosten voor uw lange afstand vervoer te berekenen.

Interesse in ons lange afstand vervoer? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.